Skrevet af Morten 14 Februar 2020.

Dejlig vinterferie på Feriecenter Klinten i Faaborg i det sydfynske.

Vi havde en fin to vær. med skrå havudsigt og godt den lå i stueplan, så barnevognen kunne stå på den overdækkede terrasse. Området omkring Faaborg har meget at byde på og naturen er smuk. Restauranterne var rigtig gode og kan godt forstå at Faaborg har ry for god mad. Vi vil gerne anbefale det til andre.

Morten

Oktober 2019.

Vi havde en dejlig efterårs ferie i jeres lejlighed på Feriecenter Klinten i Faaborg og kommer gerne igen. Vi nød hav udsigten fra den store balkon og fra stuen. Da det var koldt brugte vi de store pools og saunaer flittigt.

Vh. Sofia

23 Juli 2019 skrev Hanne.

Vi havde en dejlig sommerferie i jeres ferielejlighed på Feriecenter Klinten på Syd Fyn. Vi nød udsigten fra terrassen. Vi nåede desværre ikke at se det Syd Fynske øhav, så det må blive næste gang. Stranden lige nedenfor centret er hyggelig og uden sten og børnevenlig. Ellers er der to meget store pools inde og ud. e. Godt der er så meget til børn, men også for os voksne. Næste gang invitere vi hele familien med.

De bedste hilsner fra Hanne

Faaborg 12 Juli 20.

Lige et par ord. Alt klappede bare og vi kommer meget gerne igen. Vi elsker bare den meget smukke natur i på Fyn.

Vh. Gitte S.

Skrevet af Pia 10 Juni 2019.

Vi havde en uge i Faaborg på på Feriecenter Klinten som ligger på Fyn.

Naturen er bare skøn og Faaborg by er meget charmerende med de mange smalle brostens gader og gode cafe og butiks liv. Havnen ligger kun 100 meter fra gågaden. Vi var bla. i Svanninge bakker som er noget af det smukkeste natur i Danmark. Lejligheden var fin og vi kommer snart til Feriecenter Klinten igen.

De bedste hilsner fra Pia og famillie.

Maj 2019

Vi havde nogle skønne dage i jeres ferielejlighed på Feriecenter Klinten i Faaborg. Vi nød den skønne natur og besøgte bla. det Syd Fynske øhav.

Dejligt der kun er 10 min. gang til færgerne, som går hver time. Der er i det hele taget meget natur i området omkring Faaborg på Fyn.

Vi har ingen klager og kommer gerne igen, bortset fra kaffemaskinen var langsom.

Mvh. Jonas

Skrevet af Amailie Juni 2017.

Hej Jens

Vi nød vores lille miniferie på 4 dage her i juni og vejret var med os. Sikke nogle skønne ture man kan gå langs vandet og endda helt ind til byen. Din 2 vær. lejlighed var god og praktisk og med fin udsigt. Vores børn nød de store pools og legepladserne samt de andre aktiviteter. Faaborg er vildt hyggelig og sikke nogle gode restauranter og butikker der er. Vi kommer nok tre generationer næste gang.

De venligst hilsner fra

Amalie Hausted.

Skrevet af Johannes d. 02.06.17.

Vi havde en skønt ophold i en af dine 2 vær. ferielejligheder. Vi fortrød absolut ikke at vi valgte en uge, for der er så mange aktiviter, spil og pools på centret samt ikke mindst det Fynske Øhav, Svanninge bakker (også kaldet de fynske alper) Faaborg golfklub og tennisklub som ligger 10 min. gang fra centret. Langs vandet ad den asfalterede sti “Langelinie” er der kun 10 min. gang til centrum af Faaborg. Dejligt man ikke behøver at køre. Din lejlighed var godt udstyrret men kunne godt have savnet nogel flere teskeer. Vi kommer helt sikkert igen og anbefaler det til familie og venner.

Mvh. Johannes.

Skrevet af Christina d. 16.4.2017.

Vi havde skønne fem dage i din gode lejlighed og vi nød dagene til fulde, selvom vejret drillede. Godt der er så mange indendørs aktiviteter og stor pool. Vi nød den lille 10 min. tur langs promonade stien “Langelinie” indtil  centrum af Fyns hyggeligste by. Sikke mange gode restauranter der er i byen. Vi besøgte også Svanninge bakker som vel er Fyns smukkeste natur og vi var godt trætte da vi kom hjem.

Vi kommer snart igen og vil helt klart anbefale dine lejligheder til vores øvrige fam. og venner.

De bedste hilsner fra Christina

Skrevet af Louise Hansen 12.2.2017

Hej Jens.

Vi havde et skønt ophold i den lækre ferielejlighed i Faaborg 9-12 Juli. men det var for få dage, da vi virkelig nød det.

Sikke en havudsigt fra den store tagterrasse, her nød vi at sidde rigtig meget. Vores børn nød de mange facilliteter der er herned og specielt den store varme pool. Byen har rigtig mange gode restauranter  og nogle af dem ligger lige i vandkanten. Vi kommer helt sikkert snart igen og næste gang bliver det nok en hel uge.

Pil opad fra Louise og fam.

[divider]

Skrevet af Peter Jensen 21.2.2017.

Vi var to par nød vores miniferie  i Faaborg feriecenter i din skønne ferielejlighed. Man kan jo ikke komme meget tættere på vandet og den gode sandstrand. Lejligheden var af rigtig god kvalitet og udsigten til det sydfynske øhav helt enestående. Vi kommer snart igen og tak for nu. vi nød den helt enestående natur i Svanninge Bakker.

Med venlig hilsen Grethe, Poul, Anna og Peter.

[divider]

Skrevet af Sofie Jacobsen 23.10.2016.

Vi havde 5 skønne dage i Faaborg som par. og kunne godt havde brugt flere, for når der er så meget at tage sig til, så går dagene alt for hurtigt. Vi nød vores middage med den skønne havudsigt og med øerne i baggrunden, findes ikke meget bedre. Feriecentret er meget velholdt og velfungerende. Kan godt forstå at Feriecenter Klinten blev kåret som det bedste feriecenter i 2014.

Vi kommer helt sikkert igen og vil anbefale den til andre.

Best wishes Sofie

[divider]

Skrevet af Jonna Pedersen 28.08.16.

Vi tog vores børnebørn med til din feriebolig i Fåborg (Danland) og sikke en success. Vi har sjældent haft en bedre ferie med dem. Håber vi snart ses igen. Det er en meget hyggelig strand med det fineste hvide sand og helt uden sten. Vi synes vandet var lidt for koldt.

Med venlig Jonna og Svend

[divider]

Skrevet af Sanne Johansson 10 Juli 2016.

Vi havde 5 skønne nætter i feriecenteret. Vi nød din ferielejlighed i fulde drag og ikke mindst udsigten. Dejligt at gå lige ind til byen ad den gode promonade langs vandet. Faaborg er en virkelig hyggelig by med dens brostens belagte smalle stræder og ikke mindst det hyggelige torv, hvor flere restauranter og cafeer har udendørs servering. Den store pool var dejlig varm.

Mvh Sanne

Skrevet af  Peter Utmann 28.6.2016.

Hej Jens, vi havde en vidunderlig miniferie i din skønne ferielejlighed i Faaborg. Når man er til natur, afslapning og svømning er feriecentretbeliggende på Fyn det helt ideelle. Tak for denne gang og vi vil helt sikkert anbefale det til ores familie og venner.

Mvh. Peter og Sofie

Skrevet af Loise Berg 15.5.16.

Vores familie med børn nød virkelig opholdet i din 2 vær. lejlighed med delvis havudsigt og med parken grænsende lige optil lejligheden. Det er meget bedre end at leje et sommerhus, da her er så mange ting man kan foretage sig indendørs, bla. den store indendørs pool, saunaer,aktivitetsrum, legeplads og minigolf. Vi havde aldrig været her før, men det bliver ikke sidste gang vi kommer og nyder den helt enestående natur. Sjældent at sove i så gode senge.

Med venlig hilsen Fru Berg.

Skrevet af Bjørn Tanghus 13.3.2016.

Vi var to par på miniferie i Jens’s ferielejlighed som var en lækker 3 vær. med balkon og havudsigt. Det er et stille og roligt feriecenter med den helt perfekte beliggenhed i vandkanten ud til en skøn hvid badestrand og centrum af Faaborg, er bare 800 meter væk. Der er rigtig mange ting man kan foretage sig bla. se ø museet, Faaborg museum med alle de kendte fynske malere bla. Johannes Larsen og Frits syberg, men der er mange andre ting at se og så er der jo alle de syd fynske øer med kan tage på udflugt til og færgerne ligger i kort gå afstand fra feriecentret.  Vi spiste flere gange på byens restauranter som er virkelig gode og rimelige i pris. Kan anbefale Det Hvid Pakhus og Dong ved Brønden lige på torvet. Vi fik desværre ikke oplevet det hele, men kommer igen for at få det hele med.

Mvh. Tanghus

Skrevet af Amalie Fønsby 15.2. 2016.

Hej Jens.

Vil blot takke dig for nogle skønne afslappende dage i din gode 2 vær. ferielejlighed godt at lejligheden ligger i stuelan når man har mindre børn og det er meget nemmere når man skal ind og ud af lejligheden. Ferielejlighedens placering er vel den bedste i feriecentret da pools, legeplads, strand og alt er ultra tæt på. Næste gang tager vi vores forældre med.

De bedste ønsker fra Amailie.

Skrevet af Caroline Festersen 10.2.2016.

Hej Jens.

Tak for en uges skøn ferie i de dejlige omgivelse. Vi nød i fulde drag to af dine vel fungerende gode to vær. lejlighed, som var perfekte til 2 fam. Skønt at børnene selv kunne gå ned til stranden, da der ikke er nogen vej imellem og der er vel ikke mere end 40 meter. Det er en skøn hvid sandstrand uden sten lige  imod sætning til hvor vi kommer fra. Børnene nød også alle aktiviteterne og pools i feriecentret. Synes stedet er for alle alders gr. så næste gang kommer vi måske uden børn.

Med venlig hilsen Caroline

Hej Jens

Skrevet af Pernille Hougaard 23.01.2016.

Vi havde nogle uforglemmelige dage i din 3 vær. ferielejlighed B304 og ville ønske vi havde bestilt mere end  de fire. Sikke en udsigt til det sydfynske Øhav. Vi nød vores aftener på balkonen og sol nedgangene. En skam at el kehlen var i stykker, men det fik du rettet op på senere på dagen, så tak for hurtig service. Vi brugte flittigt den store grillplads med udsigt.  Hvor lang tid kan man bestille i forvejen?

Mvh. Pernille

Skrevet af Andreas P. 8.12.16.

Hejsa Jens

Vi var to par af sted for en uge siden. Vi hyggede os i to af dine Ferielejligheder som til fulde levede optil vores forventninger og specielt når man tager den yderst billige pris i betragtning. Det eneste vi kunne klager over var vejret, men så var det godt at der var så mange indendørs aktiviteter og museer at besøge.

Med venlig hilsen

Andreas.

Skrevet af Sophia Grønlund 23.10.2015.

Hej Jens.

Bare et stort tak herfra det var thumps up. Vi kommer igen.

Mvh. Sophia

Skrevet af Søren Eskildsen. 25.10.15.

Hej Jens.

Godt du fik os overtalt til at tage to ekstra dage så vi fik en hel uge i din gode ferielejlighed. Vi 3 generationer  i den meget milde efterårs ferie. Vi fik fligtigt brugt poolen og baby basinet. Skønt det er opvarmet til 37 grader. Vi fik prøvet alle spillende og den indendørs legeplads i aktivitets centret. Ærgerligt at kaffe maskinen gik istykker midt i det hele, men det fik du jo ordnet samme dag, så tak for det.

Mvh. Fam. Eskildsen

Skrevet af Lone Hansen. 30.9.2015

Hej Jens.

Tak for en skøn weekend. Sikke en beliggenhed og det var en nydelse at se hvor velholdt feriecentret er. Kan godt forstå det i 2015 blev kåret til det bedste feriecenter. Det er virkelig value for money. Man keder sig ikke for der er så mange muligheder på stedet og lige i nærheden.Har lige skrevet til min søster om at de skal prøve det her til foråret. Høber du giver hende den samme gode service.

Med venlig hilsen Hans & Lone.